СРАМ! За обезбедувањето на Заев нема правила во сообраќајот!? (ФОТО)

0

Вака паркира обезбедувањето на премиерот Заев, кој денеска се наоѓа во посета на Прилеп. Ни помалку, ни повеќе туку на пешачки премин, што е повеќе од доволно да се најде во нашата рубрика “Прилепски Срам”.