Роуз Акост – идеална во секое издание

170619143.5_mn

Родена е на 30 април 1984 година во Доминиканската Република и се занимава со моделинг.

Роуз е многу талентирана, се занимава со фотомоделинг, фитнес и танц.

Нејзиниот изглед е дефинитивно проблем за машките срца, а зошто е тоа така, погледнете во нашата галерија.
170619143.7_mn
170619143.8_mn 170619143.9_mn 170619143.18_mn 170619143.19_mn 170619143.20_mn