Репертоар на театарот„Војдан Чернодрински“ Прилеп

24 јануари 2018 – 19.30 часот – ,, Клетници“ од Виктор Иго, режија Мартин Кочовски

26 јануари 2018 – 19.30 ч. – ,,Клетници,, од Виктор Иго, режија Мартин Кочовски

30 јануари 2018 – 19.30 ч. – ,,Ништо без Трифолио,, од Русомир Богдановски, режија Коле Ангеловски

31 јануари 2018 – 19.30 ч. – „ Хроника на еден сон“ од Ивана Нелковска, режија Ивана Ангеловска