Репертоар на народниот театар “Војдан Чернодрински” – Прилеп

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

15 февруари (четврток) 2018 – ,,Хроника на еден сон,, режија Ивана Ангеловска

16 февруари (петок) 2018 – ,,Ништо без Трифолио“ режија Коле Ангеловски

19 февруари (понеделник ) 2018 – „На два стола“ ( Од кол на кол) режија Коле Ангеловски

20 февруари (вторник) 2018 – ,,Клетници„ режија Мартин Кочовски

21 февруари (среда) 2018 – „Клетници“ режија Мартин Кочовски

27 февруари ( вторник) 2018 – ,,Хроника на еден сон“ режија Ивана Ангеловска

28 февруари (среда) 2018 – „Ништо без Трифолио“ режија Коле Ангеловски