Работни места со високо образование во фабриката на “ВИК” во Прилеп

Германската компанија “ВИК” чија изградба е во тек во технолошко-индустриската зона Алинци во близина на Прилеп, има потреба од кадри со Економски факултет.

Се бара главен сметководител!

Целиот оглас, потребните квалификации и услови за работа, погледнете ги ТУКА