РЕТРОСПЕКТИВА НА “ПИВО ФЕСТ 2017” – За сите кои пропуштија, се’ на едно место: Видеа, линкови, изјави, галерии …..

BeFunky Collage

За сите кои пропуштија и поради било која причина не присуствуваа на јубилејниот 15-ти фестивал на скарата и пивото во Прилеп, направивме збир на сите четири фестивалски денови на едно место.

IMGM8071

Од почетокот на организацијата, изјавите на ѕвездите кои настапија во Прилеп, галерии, видеа, и се она што го красеше овогодинешниот “Пиво Фест 2017”.

IMGM5491

DSC_0244

DSC_0047

BeFunky Collage334343

Од 13-ти до 16-ти јули беше прекрасно да се присуствува во градот под “Марковите Кули”. Организацијата и оваа година беше на врвно ниво, музиката громогласна, а скарата и пивото секогаш примамливи и вкусни.

Во продолжение кликнете на линкот и погледнете  што се” се  случуваше  во Прилеп изминатиот викенд:

ПИВО ФЕСТ 2017 – Едноставно Најдобри!

А/Г/