Познати првите ЅВЕЗДИ кои ќе настапат на “ПИВО ФЕСТ” ова година

0

18893412_1559952350701676_2883906801085495188_n

Познати се првите звучни имиња кои оваа година ќе ги забавуваат прилепчани на 15-тото издание на фестивалот на пивото и скарата, што ќе се одржи од 13-16 јули.

На фестивалската сцена во Прилеп ќе застанат: Ален Исламовиќ (14.07), “Амадеус Бенд” (14.07), домашните групи “Нокаут” и “Еуе Cue”, а и оваа година на “Пиво Фест” ќе има простор за љубителите на реге музиката, во Прилеп гостува една од светските реге ѕвезди DONALD MINOTT.

19149215_1570276746335903_4856926357379208695_n

19225282_1570294623000782_994856494405049705_n

19225339_1570279159668995_6878884520237189097_n

19396792_1570281036335474_2922358618178518941_n

19225846_1570275613002683_8080118815121715038_n