Погледнете што ќе се случи доколку вашата фотографија ја “лајкуваат” милион луѓе

0

Еве со што се справуваат познатите на социјалните мрежи. Едноставно тие не смеат ни да помислат да го допрат мобилниот телефон откако ќе објават некоја фотографија.