ПРИЛЕП ПРЕБЛОКИРАН: Градските улици преполни со автомобили од сите страни на државата и странство (ФОТО)

20179984_10211814608712135_119348453_n

Во тек е последната вечер од јубилејното 15-то издание на “Пиво Фест”, а градот е преблокиран од возила од сите страни на државата, регионот и странство.

 

Градските улици и булевари се претворени во паркинзи, се очекува настапот на балканската мега ѕвезда Северина.

 

20120915_10211814648833138_431538038_n

И покрај дезинформациите од дел од така наречените активисти дека градот е поплавен од дождот и дека забавата ќе се одложи, притоа објавувајќи стари фотографии, атмосферата во градот е бурна и врие од народ.

 

Фестивалот на скарата и пивото во Прилеп останува најголемото случување во државата.

 

ЕДНОСТАВНО НАЈДОБРИ!