ПРИЛЕПСКИ СРАМ: Урнатите огради во Прилеп демнат и чекаат нова жртва (ФОТО)

Урнатите и навалени огради им демнат со ризик на минувачите и возачите на автомобили на мостовите на улиците “Александар Македонски” и “Трајко Николоски”.

Никој не мрднал со прстот да ги исправи и да ги стави во функција.

Дали се чека уште некоја несреќа со трагични последици за некој да ја заврши работата за која е платен со наши пари.

Уште трае еуфоријата од изборите, а се очекува да се засучат ракавите.

Грижата за безбедноста на граѓаните е примарна обврска на локалната самоуправа и во секторот на сообраќајот.