ПРИЛЕПСКИ СРАМ: Окупација на пешачки премин во центарот на Прилеп

0

prva

Сликовит приказ на окупација на пешачки премин во центарот на Прилеп. Можеби е избледен, но  тоа не му дава за право на овој таксист да се однесува како газда на коловозот и да застанува или паркира каде што сака.

19021643_10211047012665658_134156272_n (1)