ПРИЛЕПСКИ СРАМ: Ако не го видиш тешко и тебе, а тешко и на автомобилот (ФОТО)

До нас пристигна фотографија од револтиран читател, на која се гледа скеле за тутун поставено на улица “Партизанска”.

Металното скеле претставува опасност за возачите кои поминуваат по оваа доста прометна улица и може лесно да дојде до несакани последици.

Кој и зошто го поставил скелето на асфалтот од улицата не знаеме.