Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ: Плата од 15 до 17.000 денари

Фабриката за автомобилски кабли „Кромберг и Шуберт“ во индустриската зона Жабени, во Битола има потреба од нови работници на позицијата ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО.

Платата за оваа работна позиција се движи од 15 – 17.000 денари со редовно покачување.

Повеќе информации за сите потребни квалификации и услови, погледнете на следниот ЛИНК