Ова е списокот на делегати кои ќе учествуваат на Конгресот оваа година

За разлика од СДСМ која ги крие имињата на делегатите пред својот Конгрес, ВМРО-ДПМНЕ јавно на својот веб сајт го објави списокот со имиња.
– Никола Груевски, Емил Димитриев, Кирил Божиновски, Мартин Протоѓер, Зоран Ставрески, Гордана Јанкулоска, Антонио Милошоски, Сашо Мијалков, Силвана Бонева, Никола Тодоров…

Целиот список можете да го прочитате ТУКА.