Оваа “Баба мразица” била целосно гола, а никој не ја забележал: Кога мажите на крај сфатиле им испаднале очите

0

Едно од поновите видеа на “Јутјуб” каналот “Jen The Body Painter”, прикажува една слатка “Баба мразица” која целосно гола, но со нацртано тело решила да се прошета низ кафулиња и ресторани.

На почеток никој не забележа, но потоа на мажите им испаднаа очите.

Погледнете: