ОГЛАС НА ДЕНОТ: Работа и живот во Германија, Италија и Словенија

Отворени се голем број позиции за македонски работници (со мк пасош) за работа, но и можност за живот во неколку европски меѓу кои се вбројуваат: Германија, Италија и Словенија, oбјави порталот vrabotuvanje.com.mk

За да аплицирате, потребно е да издвоите само неколку минути, а повеќе информации за огласите ќе може да најдете на линковите подолу:

За Словенија погледнете ТУКА

За Италија погледнете ТУКА

За Германија погледнете ТУКА