ОВА НЕ Е ФОТОМОНТАЖА ! Еве како излгеда плажата Копакабана за време на карневалот во Рио !

Туристи од цел свет се збираат на карневалот во Рио де Женеиро како би биле дел од најголемата манифестација на планетата.

Познатата плажа Копакабана е во целост “окупирана” што може да се види и на приложената фотографија. “Игла нема каде да се фрли”, буквално ! Гледано од птичја перспектива изгледа како кошница.

Како целиот град да се собрал на едно место за да ужива во добрата забава и дефилето на учесниците на карневалот.