Нов Инстаграм тренд: Популарниот изглед „како од купатило“ вистински хит на интернет

„Bathleisure” е новиот тренд кој владее на Инстаграм. Не се знае кога точно запчнал, но се знае дека е сѐ повеќе присутен. Можеби на минатогодишните доделувања на МТВ наградите, кога на изненадување и чудење на сите, Рита Ора се појави облечена во бањарка.

From the sofa, to the car, to the @mtvema red carpet ❣

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on