Настапот на Харис Џиновиќ на “ПИВО ФЕСТ 2017” – OВА МОРА ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ! (ДРОН ВИДЕО)

Untitled

Измина уште еден перфектно организиран фестивал на скарата и пивото во Прилеп. Духот на добрата забава, музика и масовна посетеност, го красеше и овој “Пиво Фест”.

Видеото кое следи е дело на тимот кој е задолжен за перфектно да ја пренесе сликата од фестивалот до гледачите, “Фан Продукција”, кои и оваа година високо професионално си ја завршија работата.

Еве каква беше сликата во Прилеп за време на третата фестивалска вечер, кога на сцената настапуваше Харис Џиновиќ:

А/Г/