НО КАКО И УСПЕВА ?! Кинеска водителка на временска прогноза воопшто не остарела 22 години

0

Сите имаме некој пријател кој не се менува со години. Како им успева на луѓето да го замрзнат времето и просторот и да изгледаат исто и на 20 и на 40 години?

Баш тоа ги мачи луѓето ширум светот кои го погледнале видеото на Јанг Ден, 44 – годишната водителка на временска прогноза на кинеска телевизија.