НОВА ВИСТИНА во емисијата на Васко Ефтов: Дознајте кој сака на сила да воведе двојазичност во Македонија

0

За сите кои синоќа ја пропуштија најновата епизода од емисијата “Во центар” на новинарот Васко Ефтов на “Алфа Телевизија”, следните 60 минути со внимание проследете и дознајте дали и кој со сила сака да воведе двојазичност во Република Македонија.

Негов соговорник е поранешниот вице премиер во владата на Бранко Црвенкоски, пратеник и поранешен министер за труд и социјална политика, Насер Зибери.