НЕМА ПОВЕЌЕ “SEEN”: Читајте ги пораките слободно, соговорникот нема да го знае тоа

Сакате да ги читате пораките во “месинџер”, а соговорникот да не го знае тоа ? Апликацијата “No seen” е тоа што го барате.

“No seen” e ИОС апликација која е бесплатна и не содржи платени сервиси, а овозможува да ги читате примените пораки и соговорникот да не дознае за тоа.

Доволно е да ја инсталирате апликацијата и да ја блокирате “seen” опцијата.

Оваа апликација е направена со поддршка за “Apple Security” сервисот, па може да се користи со “Touch ID”, “Face ID” или “PIN” заштита.