Македонски камионџија се справува со германска полиција: Тој му вика имаш лоши гуми, а нашиот вели “кајн проблем” (ВИДЕО)

Како сакате речете човекот успешно се извлече и со сигурност избегна ригорозна германска казна.

Целата случка притоа одела на една германска ТВ емисија. Полицаецот му вика на нашиот камионџија нешто во врска со лошите гуми на неговиот камион, на што Македонецот одговара дека не е проблем, а потоа му вика на нашки “Дај ми број ќе ти се јавам од Македонија”

Погледнете: