МОРНИЧАВА ПРИКАЗНА СЕ КРИЕ ПОЗАДИ ОВАА ФОТОГРАФИЈА: Бабата се фотографирала во домот за стари лица, а позади неа се појавил баш тој !

0

Кога бабата на Денис Рузелова наполнила 94 години, нејзиното здравје започнало да се влошува, па имала потреба од постојана нега. Поради ова нејзиното семејство одлучило да ја премести во соодветна институција. Првата недела во куќата била тешка за целото семејство.

На 17 август 1998 година целото семејство одлучило да ја посети бабата, а сестрата на Денис спонтано ја фотографирала. Фотографијата била развиена и никој не и посветил големо внимание во наредните неколку години.

Во април 2000 година, бабата починала, а сестрата на Денис за Божиќ ги гледала нејзините фотографии и наишла на оваа фотографија. Тогаш забележала како некој човек стои позади нивната баба. Кога Денис пристигнала на прославата за Божиќ, нејзината сестра ја прашала кој е човекот кој стои зад нивната баба. Денис сфатила дека тој изгледа идентично како нивниот дедо, кој починал во август 1984 година.

Семејството верува дека дедото цело време бил во домот, во најтешкиот период од животот на бабата.