МИСТЕРИОЗНИОТ ПАТНИК ОД ИДНИНАТА ГО ШОКИРАШЕ СВЕТОТ: Ноа ги откри најголемите американски државни тајни! Еве како се патува низ времето

Ноа Новак го привлече вниманието на себе во ноември кога за прв пат се појави во јавност и говореше за настаните кои чекаат светот во иднина.

Тој говореше за судбината на Доналд Трамп, развојот на вештачката интелегенција и годината во која луѓето конечно ќе слетаат на Марс. А сега во интервју за австралискиот ТВ канал “7news” говореше за тајната програма на американската влада во која тој работи. Тој тврди дека поради оваа програм тој патува низ времето.

Ноа вели дека во неговата сегашност, односно во 2030 година, работи за американската влада- конкретно, работи на истражување за патување низ времето, кое тргнало по зло, па сега е заробен во минатото. Тие истражувања се вршат во тајната американска база во куполата, која се наоѓа “среде Недојдија”, како што вели тој. Ноа тврди дека луѓето патуваат низ времето со помош на електрицитет.

“Колегите и јас бевме сред мисија, но нешто тргна по зло. Завршшивме во време во кое не требаше”, вели тој.

“Кога патувам низ времето, во огромната купола облекувам посебна облека, а електрицитетот ме транспортира. Куполата се наоѓа во тајниот владин објект”.