ЛУДИОТ РУСИН испи вода која стоела во конзерва цели 60 години – погледнете како помина (ВИДЕО)

Добро познатиот руски јутубер “Crazy Russian Hacker” во една од своите епизоди решил да испие вода стара 60 години, која стоела во конзерви.

Сепак, тој не се одлучи потегот да го изведе без притоа да ги направи сите потребни испитувања на водата.

Погледнете како помина: