Кога ќе се здружат жена и љубовница станува пекол: Погледнете што му се случило на овој маж

0

tuca-620x350

Маж бил полугол и не стигнал да се одбрани од ударите кои летале од две страни, а не пак да ги сопре збеснатите жени.

Сопругата и љубовницата на овој маж во Кина збеснале и го нападнале среде улица.

Погледнете: