Катна гаража за секоја улица: Изум како створен за пренатрупаните македонски улици (ВИДЕО)

Паметна катна гаража која зафаќа дваесетина метри квадратни простор, како измислена за пренатрупаните со автомобили улици во Македонија.

Вакво нешто е потребно во секое маало.

Погледнете: