КРСТАРЕЊЕТО СЕ ПРЕТВОРИ ВО ХОРОР: “Циклон бомба” ги погоди среде океан

Источните делови на САД веќе со денови се смрзнуваат под многу ниски температури и дебели снежни покривки.

Леденото невреме, во медиумите наречено како “циклон бомба”, значително погоди дел и од јужните делови на САД како Флорида, која е позната како најсончевата држава.

Патниците кои се наоѓале на крузер кој требало да плови од Бахамите кон Њујорк, доживеале големи трауми. На бродот имало речиси 4000 луѓе.