КРАДЕЦОТ ГО СТИГНА ПРАВДАТА: Украде телефон, а потоа… (Видео)

Ова се вика космичка правда. Момче од Чиле кое украде телефон од жена, еден момент покасно го изгази автомобил. Штом го зеде телефонот во свои раце, започна да бега, но тоа не му помогна.

Тој ја забележа “жртвата”, дикретно се приближи, погледна дали му е “чист” патот и го зграби телефонот.

Погледнете: