И најголемата гужва во градски превоз станува небитна кога ќе видете како изгледа во Индија (ВИДЕО)

0

Ова особено би се однесувало за жителите на главниот град во Македонија!

Дали ви се случува за време на утринскиот шпиц да не можете да влезете во градски превоз?

Хаосот е уште поголем кога врне дожд….

Во Индија живеат речиси 1,4 милијарди луѓе. Нивната економија расте, па вработеноста е голема осовено во големите градови како Мумбаи.

Поради тоа, Индија е позната по својот железнички превоз и гужвите во него.

Како изгледа една таква мешаница на железничка станица во Мумбаи, погледнете во видеото: