Изгубено е куче лабрадор во Прилеп: Следува награда за пронаоѓачот

Во вторникот на 9 јануари загубено е куче од расата лабрадор на улицата “Мице Козар” во Прилеп.

Кучето се одзива на името Бела, а сопствениците ветуваат награда доколку некој го пронајде.

Доколу некој има некаква информација нека не информира на нашата фан страна или на емаил адресата markukule@markukule.mk