Ивет Сауседо – симбол за женска перфекција

170516079.7_xl

Ивет Сауседо, 35-годишна е поранешна мисица, а сега се занимава со моделинг.

Ивет е член на неколку добротворни организации, а најмногу е насочена кон унапредување на мисијата од УНЕСКО. Нејзиниот живот се базира во помагање на луѓето. Таа ги завршила студиите за нега на стари лица, а веќе неколку години работи како медицински помошник.

170516079.4_mn

170516079.5_mn

170516079.8_mn

170516079.12_mn

170516079.13_mn

170516079.15_mn

170516079.17_mn

170516079.18_mn

170516079.19_mn