ИСПОЛНЕТО ВЕТУВАЊЕ ЗА 260 РАБОТНИЦИ, ПЛАТА 500 ЕВРА „АМА-ГОДИШНО“ РЕВОЛТИРАНИ ГО БЛОКИРАА ПАТОТ ПРИЛЕП-ГРАДСКО (ФОТО+ВИДЕО)