Започна да сечи јаболко: Кога ќе видите што направи, ќе ви потечат лиги (Видео)

Кога надвор времето е ладно и кога секое уживање во прошетките престанува, нема ништо подобро од печено јаболко. За само неколку минути, направете прекрасен десерт.

Потребни состојки:
– јаболко
– путер
– шеќер
– карамела
– цимет

Постапката за подготовка можете да ја видите во видеото: