“Заев на црвен тепих среде нива кроел лоза во Неготино?!” (ФОТО)

фото: print screen

Денешниот голем христијански празник Св. Трифун, премиерот Зоран Заев го помина во Неготино и Кавадарци, а она што за медиумите беше интересно е закројувањето на лозата во Неготино, каде Заев на црвен тепих среде нива ги зеде ножиците во рака – објави порталот “Доказ.мк”.

“Од денешното закројување во Неготинско тепих среде нива…Па убав наш Премиере ти нели си земјоделец не разбирам искрено…”, напишаа од “Доказ.мк”.