Душко млекарот: “Ковачевски си го вработи зетот во РЕК-Битола, вака доаѓа живот”

0

Душко Илиевски познат како Душко Млекарот, некогашен силен поддржувач на СДСМ, постојано обелоденува скандали во работењето на функционерите од партијата на Зоран Заев.

Тој раскажува како “дојде живот“ во Битола.

-Васко Ковачевски одма по назначувањето го вработи зетот Миле во РЕК Битола, објави тој.

Извор: Курир