Дури и ако мразите мачки оваа ќе ги освои вашите симпатии – Мачорот ЧО знае да глуми полицаец и продавач на риби (ФОТО)

Чо е тригодишен мачот од Виетнам и нова интернет сензација. Неговото име во превод значи куче, а неговиот сопственик го облекува во забавни костими и фотографиите ги објавува на социјалните мрежи.

Најзабавните од нив настанале кога Чо бил продавач на риби и полицаец.

Мачорот Чо има свој профил на Инстаграм со повеќе од 45 илјади следбеници.

?‍♀️?‍♀️?‍♀️

A post shared by Cho (@dog1501) on