До пијанистката ли е, или до Шуман е?! Нешто ќе ве натера да уживате во класиката во видеото

30-годишната светска пијанистка Катја Буниатишвили од Грузија, е популарна по своето музицирање, но и по нејзините бујни гради.

Кога таа ќе седне на столчето од пијаното тешко е човек да се фокусира на класиката од Шуман.

Погледнете и зошто: