Дочек на Православна Нова година со најлуда забава, богато мени, врвна услуга и екстра цена – Само во “Ла Каса Гранде” во Прилеп

Ресторанот за свадби и свечености “Ла Каса Гранде Ексклузив” одново број еден дестинација и за дочекот на Православната Нова година – Василица.

Добро познатите мајстори на кои организацијата на вакви забави им оди како од ракав, одново подготвија врвна програма, богато мени и екстра цена, достапна за сечиј џеб.

За забавата ќе се погрижи единствената балканска ѕвезда Елена Велевска заедно со веќе добро познатите прилепчани од “Балканика бенд”.

Прилепчанката која и минатата година настапуваше за овој ден тука, одново ќе приреди шоу и ноќ за паметење, а звуците на “Балканика бенд” се нешто за што знае целиот град.

Што се случуваше минатата година погледнете во видеото во продолжение:

Како дополнителна гаранција ви пренесуваме дел од атмосферата што “Балканика бенд” заедно со Сузана Гавазова ја приредија за двете новогодишни вечери.

Повеќе од 800 гости кои присуствуваа и ги дочекаа првата и втората Новогодишна ноќ во “Ла Каса Гранде”, се повеќе од гаранција дека таму се случува вистинско чудо. Па, затоа побрзајте и резервирајте навреме.

Цената изнесува 900 денари

Подетални информации и резервација на телефонскиот број: 077 997 744