Голем скандал во болница: Медицинската сестра фатена на дело од директорот

0

bolnica

Небојша Димитријевиќ, директор на болницата во Лесковац, ненајвен стигнал на работа на ноќна смена. Една медицинска сестра тоа не го очекувала.

На одделот на неврохирургија, директорот ја фатил медицинската сестра како води љубов со непознат маж.

Очевидците велат дека сестрата ила во максимален шок, а дека мажот веднаш избегал. Мажената сестра се исплашила дека ќе добие отказ од работаи во моментов е на боледување.