ГО СЛАВЕЛА СВ. ТРИФУН ОД САБАЈЛЕ, ПА ПРЕТЕРАЛА (ВИДЕО)

Некој пие од мака, некој од радост, некој за празник, а некој од сабајле….

Како изгледа кога Русинка ќе претера со алкохолот уште од рано наутро, погледнете во видеото во продолжение: