ГАЛЕРИЈА: Внимавајте!! “Кратери” по улиците, возете внимателно!?

Дел од прилепските улици низ објективот на еден тексист…

Сите што наидуваат на вакви неубави глетки ги замолуваме фотографиите да ги испраќаат на е-mail адресата: markukule@markukule.mk.

Однапред Ви благодариме!