Во 20:50 часот на сите телевизии ВМРО-ДПМНЕ ќе испрати порака со нов изборен спот

ВМРО-ДПМНЕ ќе испрати порака на само неколку дена пред изборите преку ново видео кое ќе се емитива вечерва на националните телевизии во 20:50 часот.

Лидерот на партијата Никола Груевски во своите настапи предупредува на помрачувањето кое ја зафати Македонија, предупредувајќи на катастрофалните економски политики, намалувањето на платите, преполувањето на капиталните инвестиции, аферите и корупцијата која ја прави Владата на Заев.