Во Русија падна снег, време е за сезоната во костими за капење и расоблечени луѓе по улиците (ФОТО)

Луѓето на улиците сликале случајни минувачи кои по ладното време шетаат скудно облечени.Кога ќе дојде зима и падне снег луѓето во повеќето земји се облекуваат што потопло. Меѓутоа, се чини во Русија ситуацијата е обратна.

Често се случува на улица или во јавниот превоз да бидат фотографирани луѓе, кои по ладното време шетаат со малку облека на себе.

Фотографиите секојдневно се споделуваат и по социјалните мрежи.

Погледнете ја фотогалеријата која ја подготвивме за вас: