Видео: “Семето на Чакаларов непокорно вирее и денес?!”

Се работи за сцена од серијалот “Сенки над Балканот” и убиството на македонскиот јунак Васил Чакаларов од страна на грчките андарски чети.

Овој мал исечок во себе носи моќна порака, која морате да ја погледнете!

Живее ли и денес семето на Чакаларов?!