Ваков голман се раѓа еднаш, втор пат се пушта по вода: Голманот “на годината” за 2018 (ВИДЕО)

0

Потег кој ретко се гледа на фудбалските терени. Со овој потег голманот на португалската екипа Белененсес Андре Мориера, предвреме си стави печат на својата фудбалска кариера.