ВРАБОТУВАЊЕ СО ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ ВО МИКРОСАМ

Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од нов стручен кадар:

Се бараат:

Асистент за продажба

Електро инженер

Машински инженер