(ВО ЖИВО) БИБЛИСКА КАЗНА?! Измерени рекордно ниски температури во Америка – Бостон под мраз

Деновиве Америка се соочува со рекордно ниски температури. Источниот брег е целосно замрзнат, а доколку ги погледнете и фотографиите од Бостон кои го преплавија интернетот, ќе помислите дека се вратило “Леденото доба“.