ВИСТИНСКИ РАЈ! Стара фабрика во Чикаго била претворена во прекрасен спа центар (ВИДЕО+ФОТО)

Чикаго поседува бања налик на онаа од фантастичната серија “Игра на тронови”.

Отворена во стара фабрика на западот од Чикаго, оваа скриена оаза содржи базени, Хималајска солена бања и сауни.

Потребно било речиси 3 години за фабриката која датира од 1902 година да се реставрира во луксузна бања и спа центар, кој потсетува на римските бањи.

Интересно е што цената за посета на ова место не е некој луксуз, 90 минути чинат 70 долари.

А/Г/